muzikrock.comMUZIKROCK.com --- Berkhidmat Untuk Rockers

muzikrock.com Profile

muzikrock.com

Title:MUZIKROCK.com --- Berkhidmat Untuk Rockers

Description:Maklumat berkaitan muzik rock Malaysia dan Singapura. Senarai artis dan band, biodata, diskografi, klip video, klip lagu, foto kenangan, ulasan album, lirik, poster dan pelbagai khazanah menarik, dari zaman rock kapak hingga ke gelombang indie masakini

Keywords:muzik, rock, kapak, malaysia, singapura, gitar, bass, dram, music, guitar, drum, roll, indie, hujan, lagu, alternatif, punk, death, thrash, metal, konsert, gambar, blog, lirik, video, kaset, poster, ...

Discover muzikrock.com website stats, rating, details and status online. Read and write reviews or vote to improve it ranking. Check alliedvsaxis duplicates with related css, domain relations, most used words, social networks references. Find out where is server located. Use our online tools to find owner and admin contact info. Go to regular site

muzikrock.com Information

Website / Domain: muzikrock.com
Website IP Address: 103.17.208.115
Domain DNS Server: ns1.onnetnic.com,ns2.onnetnic.com

muzikrock.com Rank

Alexa Rank: 8088554
OursSite Rank: 2
Google Page Rank: 0/10 (Google Pagerank Has Been Closed)

muzikrock.com Traffic & Earnings

Purchase/Sale Value: $1,785
Daily Revenue: $4
Monthly Revenue: $146
Yearly Revenue: $1,785
Daily Unique Visitors: 450
Monthly Unique Visitors: 13,500
Yearly Unique Visitors: 164,250

muzikrock.com WebSite Httpheader

StatusCode 200
Content-Type text/html
Date Mon, 16 Oct 2017 16:47:27 GMT
Server Apache

muzikrock.com Keywords accounting

Keyword Count Percentage
muzik 39 1.25%
rock 67 1.73%
kapak 3 0.10%
malaysia 4 0.20%
singapura 2 0.11%
gitar 1 0.03%
bass 0 0.00%
dram 0 0.00%
music 2 0.06%
guitar 1 0.04%
drum 0 0.00%
roll 3 0.08%
indie 0 0.00%
hujan 0 0.00%
lagu 46 1.18%
alternatif 0 0.00%
punk 3 0.08%
death 0 0.00%
thrash 0 0.00%
metal 5 0.16%
konsert 17 0.76%
gambar 4 0.15%
blog 3 0.08%
lirik 2 0.06%
video 20 0.64%
kaset 2 0.06%
poster 8 0.31%
... 3 0.06%

muzikrock.com Similar Website

Domain WebSite Title
darya-dadvar-mp3-cd.com Darya Dadvar Downloads | ?????? ???? ???? ??? ???? ?????
swwmcgroup.org.uk South & West Wales
winecountrywealthmanagement.com Wine Country Wealth Management
indianasiberianhuskybreeders.com Siberian Husky Breeders - Indiana Siberian Husky Breeders
prismanews.net webServerInfo
deutsches-haus-gifhorn.de Hotel Deutsches Haus - Startseite
espacerambouillet.fr Accueil - Espace Rambouillet
regionrhein.de regionrhein - Nachrichten aus der Region Mittelrhein | Willkommen
fmacam.org Hijas de María Auxiliadora
amcbroker.com Advanced Marketing Concepts - Food Broker Phoenix Arizona
dragonflytavern.com Dragonfly Tavern & Pizza Factory
booklandvernon.com Bookland - Vernon
malatyaaskf.org Malatya ASKF | Sitenize Ho? Geldiniz
hotel-boppard-rhein.com Hotel Boppard Rhein Weinproben Alten Weinkeller Mittelrhein Deutschland Zentral Gelegen Anfang Fu遟鋘...
custombabygifts.com Personalized Keepsake Birth Plates, Baby Name Plates, Custom Baby Gifts
idermyuma.com iPage
divadeva.com Diva Deva - Anti Aging Technology
monaeltahawy.com Mona Eltahawy

muzikrock.com Traffic Sources Chart

muzikrock.com Alexa Rank History Chart

muzikrock.com aleax

muzikrock.com Html To Plain Text

MUZIKROCK.com --- Berkhidmat Untuk Rockers Dulu, kini & selamanya... www.muzikrock.com SENARAI ARTIS/BAND KARYAWAN KOMPILASI KONSERT ISTIMEWA FOTO & GRAFIK ARTIKEL & ULASAN SENIKATA MEDIA BLOG AUDIO VIDEO KEDAI MUZIKROCK.COM/SHOP SHOUTBOX ROK Tinggalkan mesej ringkas anda di sini, atau layari lebih banyak shoutbox artis/band lain seperti ACAB, Amuk, Bloodshed, Bumiputra Rockers, Butterfingers, Cromok, Crossfire, Ella, Lefthanded, MAY, Rusty Blade, Search, Sofea, Sweet Charity, Wings dan XPDC FLYER KONSERT/GIG Akan datang! Nantikan... FLYER MUZIKROCK.com Ingin beritahu rakan-rakan anda mengenai laman web muzikrock.com? Tidak perlu cerita panjang. Hanya sebarkan risalah berikut! PENGHARGAAN Terima kasih kepada semua media cetak, semua stesen radio & TV, semua syarikat rakaman, semua artis dan band rock yang sudi mengunjungi laman web ini, dan semestinya kepada semua rokes. PENYUMBANG Terima kasih kepada Aliph, Apis, Ariff, Aseng, Auze, Dilla, Edrus, Langsir, Lynn, Revenge, SGNS, Sharrul, Zieda dan Soi. Sumbangan ikhlas anda amatlah dihargai. Sekiranya sesiapa ingin menjadi penyumbang, sila hubungi webmaster HUBUNGI GUA! khysweb at gmail dot com PAUTAN Aran Hellstorm, Brader Rock, BraderBear, CarvedIjan, cLinaku, Cloudsarenice, Dfebian, Era Rock Kapak, Guitar Legend, Hanya Rawk N Roll, Kbakti, Kegelapan Hidup, Khalyf, Langsir, Lirik Lagu Melayu, Listentocromok, Maan-Rockers, Metal War Music, Penjahatdunia, Qurraqas, Sayap2 Wings, Sezali, SGNS, Silan, SofianIshak, TUDM Ditektif, Watari, xDollzx Muzik Rock Shop 17 April 2010 Empat bulan tak kemaskini laman web dan blog ni. Banyak juga perkara baik dan kurang baik berlaku sepanjang tempoh tersebut. Pertama sekali diucapkan terima kasih kepada semua pembeli Poster Kalendar Rock Kapak 2010. Kepada sesiapa yang telah menempah poster tersebut dalam bulan April ini, anda masih boleh membuat pembayaran bagi mendapatkan poster tersebut sebelum ia menjadi milik orang lain. Sementara itu, pengeluaran produk Muzik Rock Shop yang seterusnya agak terganggu dan sehingga kini masih tertangguh untuk dikeluarkan. Jadi diharapkan anda dapat bersabar dan menunggu pengumuman yang seterusnya. Terdapat dua persembahan muzik rock yang dirancang pada awal tahun ini yang tidak dapat diteruskan. Seperti yang telah dipaparkan di sini sebelum ini, Konsert Radio Rosak dan Konsert Tour Ella telah ditangguhkan sehingga ke tarikh baru yang akan diumumkan nanti. Manakala Konsert Tour Search ke Dublin, London dan Livepool pula telah berjalan lancar pada bulan Februari yang lalu dan melakar satu sejarah baru yang mungkin akan menjadi satu ikutan buat artis/band rock lain pula selepas ini. Pengeluaran album muzik rock pula walaupun masih agak suram (begitu juga dengan genre muzik lain), tetapi boleh dikatakan pengeluaran album baru masih menjadi satu agenda penting dalam memartabatkan muzik rock. Walau bagaimanapun, penghasilan sesuatu album baru sahaja tidak cukup sekiranya ia tidak mampu menghasilkan lagu-lagu dan susunan muzik yang hebat untuk dibanggakan. Mungkin itulah kesan kesuraman penghasilan dan penjualan album terhadap hasil kualiti karya muzik, di mana pada suatu masa dahulu pengeluaran album begitu rancak dan bersaing hebat hingga setiap keluaran perlu dan boleh dikatakan wajib menghasilkan sebuah lagu 'pembunuh' untuk bersaing sesama sendiri. Tetapi kini tanpa persaingan yang banyak, lagu-lagu yang dihasilkan hanya sekadar boleh didengar sekali dan tidak cukup hebat untuk menjadi siulan (dalam masa sekarang, bahan download) orang ramai. Antara album terbaru di pasaran ialah Wings - 21st Anniversary Live At Planet Hollywood yang turut dikeluarkan dalam format vcd. Album dan video tersebut boleh dikatakan satu produk yang perlu dimiliki oleh semua peminat rock (untuk peminat Wings adalah wajib) kerana ia menggabungkan hampir semua anggota asal Wings. Selain Wings, album terutamanya video tersebut memaparkan permainan gitar hebat daripada Hillary yang menjadi pemuzik undangan dalam separuh daripada keseluruhan persembahan istimewa tersebut. MAY pula telah tampil dengan album kompilasi Terunggul 1986-2009. Pada kulit album tersebut, MAY digelar sebagai The Emperor Of Heavy Metal! Menariknya album CD berkembar ini kerana lagu-lagu rancak dan berat dikumpulkan dalam satu CD, manakala lagu-lagu balada dan slow rock semuanya dalam satu CD berasingan. Jika sebelum ini lagu-lagu daripada album Rahsia jarang terpilih untuk muncul dalam album kompilasi, dalam album Terunggul 1986-2009 ini terdapat 7 buah lagu daripada album Rahsia, memang menarik. Terdapat juga buku kecil yang menceritakan sejarah MAY berserta gambar-gambar lama mereka, dan untuk menjadikan album ini satu koleksi wajib para peminat MAY, terdapat 2 buah lagu ciptaan terbaru yang pada pendapat aku sangat kurang menarik (terutama sekali liriknya) berbanding semua lagu lama dalam kompilasi hebat ini. Def-Gab-C yang telah menyepi beberapa lama hingga menimbulkan spekulasi sama ada mereka masih wujud, kini hadir dengan video terbaru berjudul FWD 08 Da Video. Seperti mana judulnya yang tertera '08' (2008), ia menjawab persoalan bahawa ini bukanlah sebenarnya satu rakaman terbaru, sebaliknya ia telah lama dihasilkan cuma baru kini dipasarkan. Mungkin ramai yang masih ingat dengan album/video RWD 0106 yang dikeluarkan pada 2006. FWD 08 ini adalah susulan daripada album RWD 0106, malah video RWD 0106 turut disertakan sekali dalam pakej terbaru video FWD 08 ini. Sekiranya album RWD 0106 dulu hanya menampilkan 3 lagu ciptaan terbaru, FWD 08 pula menampilkan 5 lagu ciptaan terbaru, manakala 3 lagu lagi ialah lagu rakaman semula. Walau bagaimanapun, FWD 08 ini hanya dikeluarkan dalam format vcd, mungkin pasaran vcd lebih menguntungkan berbanding audio CD? Tetapi keputusan untuk tidak mengeluarkan CD bagi pengedaran lagu-lagu baru sebegini hanya merugikan mereka sahaja kerana lagu-lagu baru tersebut tidak akan dimainkan di radio dalam format vcd! Malah siaran tv juga mungkin tidak akan menyiarkan rakaman video ini yang kelihatan kurang berkualiti. Deja Voodoo Spells juga telah mengeluarkan album berbahasa Inggeris terbaru mereka berjudul Bite. Seperti album pertama mereka, album Bite ini juga menampilkan persembahan muzik yang bertenaga dan padat. Album ini juga memuatkan lagu cover tribute kepada Michael Jackson iaitu Billie Jean dalam gaya yang agak berbeza dengan lagu asal. Selain kulit album yang kelihatan menarik, satu kejutan terdapat dalam tempoh 1 minit selepas trek terakhir tamat, di mana anda boleh mendengar satu-satunya lagu berbahasa Melayu, berjudul Rock N Roll. Lagu Rock N Roll versi asal pula terdapat dalam trek ke-6. Walau bagaimanapun, album ini tidak diedarkan secara menyeluruh dan hanya terdapat di kedai-kedai muzik tertentu sahaja. Setelah sekian lama menyepi akibat penutupan syarikat EMI Malaysia, Amuk kini muncul semula dengan album mini terbaru keluaran Warner Music (yang mengambil alih 'harta' EMI). Kenapa album mini, dan tidak album penuh? Secara logiknya tentulah kerana keadaan pasaran muzik masa kini, dan mungkin juga boleh dikatakan album pengenalan Amuk bersama syarikat baru. Album mini terbaru Amuk yang berjudul Itu Janji menampilkan 4 buah lagu ciptaan terbaru, dan untuk menjualnya dengan harga album penuh, 4 buah lagu lama dimasukkan sekali? Seperti mana pandangan aku sebelum ini terhadap lagu-lagu ciptaan terbaru masa kini, begitu juga nasibnya dengan lagu-lagu baru dalam album mini Amuk ini, yang boleh dikatakan kurang menarik berbanding lagu-lagu dalam album terdahulu. Satu lagi bahan lama yang baru kini dikeluarkan ialah video Rock The World 8 (RTW8) dalam format dvd. Seingat aku inilah kali pertama video kompilasi RTW dikeluarkan dalam format dvd. Tetapi sayangnya keputusan untuk memilih format dvd bagi keluaran RTW kali ini tidak dipergunakan sepenuhnya bagi menghasilkan satu persembahan yang lebih menarik berbanding video kompilasi RTW yang lepas-lepas di mana format vcd digunakan lalu menghadkan tempoh masa persembahannya. Aku membuat kesimpulan bahawa video kompilasi RTW8 ini pada asalnya disunting bagi dikeluarkan dalam format vcd, tetapi keputusan akhir dibuat untuk menggunakan format dvd. Tempoh masa persembahan keseluruhan video ini (78 minit) adalah bersesuaian bagi penghasilan sebuah vcd, sedangkan keupayaan dvd diketahui boleh memasukkan lebih banyak petikan video, mungkin contohnya boleh diadakan segmen pengenalan yang lebih bagus bagi setiap artis/band yang akan dipersembahkan, atau sesi temubual, aksi belakang pentas dan sebagainya, setidak-tidaknya dapat mencapai tempoh 90 minit, kerana video kompilasi RTW8 ini menampilkan 17 artis/band yang masing-masing mempersembahkan hanya sebuah lagu. Walau bagaimanapun, aku masih suka setiap penghasilan album atau terutamanya video persembahan pentas seperti ini, yang mendokumentasikan sejarah muzik rock tempatan dalam bentuk visual, yang akan menjadi bahan penting untuk 20 tahun akan datang. Selain itu, aku juga baru mendapatkan album terbaru Faizal Tahir berjudul Adrenalin yang tercalon dalam kategori Album Rock Terbaik untuk Anugerah Industri Muzik ke-17 (AIM17) pada 2 Mei nanti. Aku belum dengar album tersebut, tak tahulah macam mana hasilnya. Tapi yang menarik perhatian aku dalam pencalonan kategori Album Rock Terbaik, album XPDC - Rasopariso juga berjaya ke pencalonan akhir! Sama-samalah kita tunggu bakal pemenang kategori Album Rock Terbaik dan Lagu Rock Terbaik AIM17. Ada lagi aku nak cerita pasal konsert akan datang, tapi dah panjang sangat ni, sambung lain kali saja... - 14 Disember 2009 Hari ini aku tiada cerita mengenai arena rock tanahair. Ingatkah lagi satu ketika dulu pembeli kaset rock sering mendapat pelbagai poster artis dan band rock, yang akhirnya akan menjadi hiasan dinding dan bilik bujang para peminat rock. Begitu juga kedai muzik dan kaset akan mempamerkan puluhan poster artis rock pujaan ketika itu. Sekarang poster rock tidak banyak dikeluarkan lagi, mungkin juga kerana penjimatan kos, mungkin juga kerana kesuraman pasaran muzik, atau mungkin juga kerana artis rock sudah tidak kelihatan menarik lagi? Sebenarnya sudah lama aku bercadang untuk menghasilkan sebuah poster kalendar seperti gambar di bawah ini sebagai kenang-kenangan terhadap zaman rock kapak satu ketika dulu. Walaupun dengan sumber yang begitu terhad, aku harap poster kalendar sebegini kalau pun sudah tidak lagi sesuai untuk menghiasi dinding anda, biarlah ia disimpan sebagai cenderamata. Klik untuk maklumat lanjut. - Arkib blog Prolog Selamat datang kepada para peminat muzik rock khasnya. Laman web ini telah dibuka pada 30 Mac 2007 dengan tujuan menghimpunkan segala maklumat dan bahan-bahan yang berkaitan dengan muzik rock tempatan, khususnya yang telah dikeluarkan di Malaysia dan Singapura sejak dulu hingga kini. Tidak dilupakan juga segala macam cabang muzik yang berasal daripada kategori rock seperti metal, punk dan sebagainya. Dokumentasi muzik rock tempatan ini adalah sebahagian daripada sejarah muzik moden negara. Selamat melayari laman web muzikrock.com Satu penghargaan untuk para rokes! Artis/Band Himpunan senarai artis dan band yang pernah mewarnai persada muzik rock tempatan. Bermula daripada zaman awal kemunculan band di Singapura seperti Sweet Charity, hinggalah kehadiran Search dari Malaysia, muncul pula kemudiannya satu demi satu band daripada ledakan Battle Of The Bands '86, Juara-Juara Rock '87 dan sebagainya. Sehingga kini terdapat ratusan artis dan band yang telah muncul memperjuangkan muzik rock, masing-masing dengan cara dan perjuangan yang tersendiri. Lihat Bloodshed, Febians, Helter Skelter, Leez, Melissa, Noordin Taib dan lain-lain Karyawan Senarai pendek para karyawan muzik rock, sama ada yang terlibat daripada sudut penciptaan lagu, penulisan senikata, penerbit album, penganjur konsert, dan juga lain-lain bidang yang secara tidak langsung telah memberi sumbangan terhadap perkembangan muzik rock tempatan. Karya dan hasil kerja mereka seringkali dibayangi oleh populariti dan penampilan para artis dan band rock yang terlebih dahulu menjadi perhatian para peminat. Walau bagaimanapun, senarai penuh karyawan tidak dapat disediakan, harap maaf. Lihat Bakri Johari, Bob Lokman, Edrie Hashim, JS Kevin dan lain-lain Kompilasi Pelbagai album kompilasi pernah dikeluarkan dengan persembahan dan konsep yang tersendiri. Tidak hanya sekadar menghimpunkan lagu-lagu popular, terdapat segelintir album kompilasi yang menjadi medium himpunan pelbagai artis dan band yang mungkin tidak berpeluang merakamkan album secara bersendiri. Konsep album kompilasi yang mempersembahkan lagu-lagu baru daripada pelbagai artis dan band rock juga berjaya memberi pendedahan awal kepada mereka, seperti contoh album Clash Of The Bands '87 dan Hikayat Rok '88. Lihat A Circle Of Friends, Alternative Connection, Battle Of The Bands, Mentera Metal dan lain-lain Konsert Persembahan konsert adalah salah satu acara yang paling digemari oleh para peminat muzik rock. Selain daripada konsert artis dan band secara bersendiri, konsert gabungan pelbagai artis dan band juga mampu mencetuskan sejarahnya yang tersendiri. Walaupun arena rock tempatan masih belum mencetuskan satu acara yang bertaraf festival rock, namun penganjuran konsert dalam setiap zaman berjaya meninggalkan kesan kepada khalayak masing-masing. Senarai konsert Battle Of The Bands, Konsert Kotaraya, Metal Wars, Rock The World dan lain-lain Foto & Grafik Mari mengimbau kenangan silam dan masa kini dalam paparan Foto dan Grafik. Saksikan pelbagai aksi para artis dan band rock semasa zaman kegemilangan muzik rock dahulu. SYJ, Rockers, Desire, The Boys dan ramai lagi. Terdapat juga koleksi artwork kulit album, petikan rakaman filem dan muzik video, galeri foto istimewa yang memaparkan barangan kenangan rock, lakaran dan lukisan, petikan iklan promosi akhbar & majalah, ragam mat rock, kartun, foto konsert dan sebagainya. Lihat foto filem Rock, muzik video Taman Rashidah Utama, kasut Aliph dan lain-lain Artikel & Ulasan Tulisan mengenai artis dan band rock tempatan, berserta ulasan album mahupun konsert. Diambil daripada akhbar dan majalah untuk dijadikan bahan rujukan umum. Ruangan ini juga terbuka kepada semua pengunjung laman web khususnya para peminat muzik rock yang berminat untuk mencurahkan pengalaman, pendapat dan ulasan masing-masing dalam bentuk tulisan. Sila hantarkan kepada webmaster untuk dipertimbangkan. Lihat Penonton lebih menggila Rock dari Pop!, Ulasan Konsert Misteri Kembali, Ulasan album Helter Skelter dan lain-lain Senikata Ruangan yang mengumpulkan senikata menarik lagu-lagu rock dulu dan kini. Walau bagaimanapun, ruangan ini memberi lebih perhatian kepada senikata yang mempunyai tema-tema tertentu, contohnya Hentikan Peperangan, Musnahkan Dadah, Hidupkan Semangat dan lain-lain. Senikata lagu-lagu popular terutamanya yang bertemakan cinta terpaksa dikurangkan kerana telah banyak terdapat di laman web lain, harap maklum. Lihat Anak Merdeka, Besi Beracun, Hidup Rock, Inspirasi Taming Sari, Lanun, Selamat Pagi Malaysia, Syurga Di Hujung Jarum dan lain-lain Masukkan istilah pencarian Anda Kirim formulir pencarian Web www.muzikrock.com Rekabentuk laman web & pengumpulan maklumat oleh Kamal Hakcipta laman web ? 2006-2010 khyswebdesign Lain-lain hakcipta adalah terpelihara PENAFIAN Semua isi kandungan dan bahan-bahan dalam laman web Muzik Rock (www.muzikrock.com) ini termasuk maklumat, tulisan, gambar, senikata dan klip audio/video adalah hak milik eksklusif para individu, penulis, karyawan dan artis serta pihak media cetak, stesen TV dan syarikat rakaman yang berkaitan, sama ada dinyatakan atau pun tidak. Sebarang penyalahgunaan bahan-bahan dalam laman web ini adalah ditanggung sepenuhnya oleh mereka yang tidak bertanggungjawab tersebut BERKHIDMAT UNTUK ROCKERS

muzikrock.com Whois

Domain Name: muzikrock.com Registry Domain ID: Registrar WHOIS Server: whois.onlinenic.com Registrar URL: http://www.onlinenic.com Updated Date: 2015-12-01T01:35:07.0Z Creation Date: 2006-10-12T04:00:00.0Z Registrar Registration Expiration Date: 2016-10-13T04:00:00.0Z Registrar: Onlinenic Inc Registrar IANA ID: 82 Registrar Abuse Contact Email: onlinenic-enduserⓜonlinenic.com Registrar Abuse Contact Phone: +1.5107698492 Domain Status: clientTransferProhibited Registry Registrant ID: Registrant Name: Kamal Hidayat Bin Mohd Rashid Registrant Organization: Kamal Hidayat Bin Mohd Rashid Registrant Street: 129, Lorong Cengai Batu, Taman Bersatu Registrant City: Kulim Registrant State/Province: Kedah Registrant Postal Code: 09000 Registrant Country: MY Registrant Phone: +6.044907292 Registrant Phone Ext: Registrant Fax: +6.044907292 Registrant Fax Ext: Registrant Email: khysⓜtm.net.my Registry Admin ID: Admin Name: Kamal Hidayat Bin Mohd Rashid Admin Organization: Kamal Hidayat Bin Mohd Rashid Admin Street: 129, Lorong Cengai Batu, Taman Bersatu Admin City: Kulim Admin State/Province: Kedah Admin Postal Code: 09000 Admin Country: MY Admin Phone: +6.044907292 Admin Phone Ext: Admin Fax: +6.044907292 Admin Fax Ext: Admin Email: khysⓜtm.net.my Registry Tech ID: Tech Name: Support Tech Organization: CARI Internet Sdn Bhd Tech Street: A-706 Block A, 7th Floor, Kelana Square, No 17 Jalan SS7/26, Kelana Jaya Tech City: Petaling Jaya Tech State/Province: Selangor Tech Postal Code: 47301 Tech Country: MY Tech Phone: +6.0378809790 Tech Phone Ext: Tech Fax: +6.0378809717 Tech Fax Ext: Tech Email: orderⓜonnet.com.my Name Server: ns1.onnetnic.com Name Server: ns2.onnetnic.com DNSSEC: unsigned URL of the ICANN WHOIS Data Problem Reporting System: http://wdprs.internic.net/ >>> Last update of WHOIS database: 2015-12-01T01:35:07.0Z <<< This data is provided by OnlineNIC, Inc. for information purposes, and to assist persons obtaining information about or related to domain name registration records. OnlineNIC, Inc. does not guarantee its accuracy. By submitting a WHOIS query, you agree that you will use this data only for lawful purposes and that, under no circumstances, you will use this data to 1) allow, enable, or otherwise support the transmission of mass unsolicited, commercial advertising or solicitations via E-mail (spam); or 2) enable high volume, automated, electronic processes that apply to this WHOIS server. These terms may be changed without prior notice. By submitting this query, you agree to abide by this policy